Seu i allotjament

El XVIII Congrés Internacional de l’Associació Espanyola d’Estudis Irlandesos AEDEI, a càrrec de la Universitat de les Illes Balears, es celebrarà al “Club Pollentia Resort” a Alcúdia, situat a la costa nord de l’illa de Mallorca. Per això és altament recomanable allotjar-se al mateix hotel, que disposa de tarifes especials per als participants en el Congrés sota la modalitat “tot inclòs”. Donades les particularitats i el limitat aforament turístic que experimenta l’illa en temporada alta, recomanem fer la reserva de l’allotjament amb la major antelació possible.

Per reservar allotjament a l’hotel “Club Pollentia Resort”, el termini límit finalitza el 28 de febrer de 2019. Per poder reservar les habitacions en què s’apliquen les tarifes especials que l’hotel posa a la nostra disposició, han de tramitar la seva estada a través de DIPLOMATIC SERVICES Travel Agency. En cas contrari, és molt possible que si tracten directament amb l’hotel no disposin d’habitacions lliures quan intentin formalitzar la seva reserva. Les reserves posteriors són possibles, però la disponibilitat d’habitacions no es pot garantir. Si volen reservar nits addicionals, posin-se en contacte amb l’agent de viatges, que us indicarà la millor tarifa disponible. Preguem a tothom que ompli aquest formulari i el torni abans del 28 de febrer de 2019 per correu electrònic a: esperanza@diplomatic-services.com.

Club Pollentia Resort és un hotel de 4 estrelles situat entre Alcúdia i Pollença, entre la platja de Ca’n Cap de Bou i el Parc Natural de s’Albufera. El complex compta amb més de 85.000 metres quadrats, 15.000 dels quals corresponen a les instal·lacions de l’hotel, a més de zones verdes, estanys i observatori d’aus, pistes de tennis, un gimnàs, un spa amb piscina coberta, així com un servei de bicicletes i taules de surf. A més, l’hotel també proporciona una zona infantil gratuïta per als clients més petits, i aparcament gratuït.

Totes les tarifes són en règim TOT INCLÒS, i inclouen IVA i WIFI gratuït. L’opció ‘tot inclòs’ inclou:

 • Esmorzar bufet (de 7:30 a 10:00) o esmorzar continental (de 9:30 a 11:00)
 • Menjar a la carta al bar de la piscina (de 12:00 a 16:00) o bufet d’esmorzar (de 12:30 a 14:00)
 • Entrepans/Snacks freds i calents al bar de la piscina (de 10 a 12 hi de 16 a 18 h)*
 • Sopar bufet (a partir de les 19 hores)
 • Totes les begudes al menú de begudes*
 • Mini-bar a l’habitació amb cervesa, refrescs i aigua mineral (renovació diària).
  * Es pot aplicar un suplement a alguns productes
 • Tingueu en compte: podeu gaudir dels serveis Tot Inclòs des de la vostra arribada fins a les 14:00 del dia de sortida (vàlid de 7.30 a 24.00 hores)
 • Ús del spa (1 hora per persona i dia, amb reserva prèvia)

Les diferents categories d’habitacions són:

 • Categoria MARIS (estàndard, individual): 99,50 EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria MARIS (estàndard, doble): 167 EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE CLASSIC (superior, individual): 114,50 EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE CLASSIC (superior, doble): 184 EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE PLUS (superior plus, individual): 126 EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE PLUS (superior plus, doble): 200 EUR per hab/nit (inclouen IVA).

TINGUEU EN COMPTE: Hi ha un ECOTAXA LOCAL, que no està inclosa en les tarifes anteriors i que han de pagar els hostes en arribar (check-in) = 3,3 euros per persona i nit (tarifa 2018).

Anul·lació (una nit): La tarifa d’anul·lació de l’hotel s’aplicarà a totes les cancel·lacions rebudes entre els dies 20 i 26 de maig 2019.

Cancel·lacions des del dia 27 de maig 2019 o NO SHOW: es cobrarà el 100% de la reserva total.

Per fer el seguiment de tots/totes els/les participants i garantir les millors condicions, dirigeixin-se per a les reserves, així com per a canvis o cancel·lacions, a l’agència de viatges DIPLOMATIC SERVICES:

Sra. Esperanza Escandell
Tel.: +34-971.22.10.04
e-mail: esperanza@diplomatic-services.com

Ubicació

Desplaçaments

Com a destinació turística mundial, l’illa de Mallorca està molt ben connectada amb la resta d’Espanya i Europa a través del seu aeroport internacional Son Sant Joan (codi d’aeroport PMI), l’únic aeroport de l’illa. L’aeroport està situat a 8 km a l’est de Palma.

Com anar des de l’aeroport al Club Pollentia Resort

Autobús

Des del mateix aeroport es pot agafar la línia d’autobús A32 a Alcúdia. La parada de l’autobús es troba just davant de les Arribades de l’aeroport. El preu d’un bitllet senzill és 8,00 EUR. Poden adquirir-se al mateix autobús (no s’accepten bitllets superiors a 20 euros). Poden accedir a l’horari i ruta de l’A32 aquí  (el temps de viatge és d’1 hora i 40 minuts). Des Alcúdia fins al Pollentia Club Resort poden agafar l’autobús L352, cada 15 minuts; per a més detalls, vegin aquesta pàgina web.

Cotxe

Una altra opció molt econòmica consisteix en llogar un cotxe a l’aeroport. Els cotxes de lloguer són relativament barats a Mallorca en comparació amb l’Europa continental, però s’han de reservar amb antelació. Poden obtenir més informació en el següent enllaç. L’hotel disposa d’aparcament gratuït.

Taxi

També podran trobar taxis després de passar per “Arribades” de l’aeroport, davant del Punt d’Informació. El trajecte és d’uns 45 minuts i costa aproximadament uns 80-90 euros (més suplements de maletes, tarifa nocturna o diumenge).