Vukasin Nedelkjovic té un màster en Arts Gràfiques pel Dunlaoghaire Institute of Arts, Design and Technology. A més, està cursant un doctorat al Dublin Institute of Technology. Ha exposat la seva obra a nivell nacional i internacional. Els seus projectes més recents inclouen Reiterating Asylum Archive: documenting direct provision in Ireland, 2018 i Asylum Archive: an Archive of Asylum and Direct Provision in Ireland, 2016, 2017. Ha rebut la beca d’Arts i Activisme de l’Arts Council i actualmente està treballant en la publicació d’Asylum Archive, amb la qual comença un projecte multidisciplinar.

Asylum Archive és una plataforma oberta per a que persones que han experimentat qualsevol tipus de “desplaçament” sociològic o geogràfic, trauma social i violència, puguin dialogar i debatre sobre les seves vivències. Aquest projecte és un acte de solidaritat que intenta mostrar diferents perspectives de la vida d’aquells que partiren a Irlanda cercant protecció.

L’objectiu d’Asylum Archive és col·laborar amb refugiats, artistes, acadèmics i activistes, entre d’altres, amb la idea de crear una font documental multiplataforma i en línia, que centra tota l’atenció en recopilar testimonis d’exili, desplaçament, trauma i memòria.